Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در روزهایی که فوتبال ایران بی‌خیال حذف سه هفته پیش استقلال از لیگ قهرمانان و بیشتر از هر مسئله ای، درگیر چینش ترکیب هیات مدیره این تیم و روی صندلی نشاندن مدیر جدیدش بود و وزارت ورزش و متصدی آن هم در عین مدیریت کش و قوس این جابه جایی ها، مشغول دو دوتا چهارتا کردن برای انتصاب های جدید و بعضا انجام دیدارهای برنامه ریزی شده بود، اعضای تیم ملی فوتبال بانوان خارج از کشور پایه های یک موفقیت «تاریخی» را بنا کردند و یکی از «اولین» های ورزش را به نام خود ثبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولینی که برای ثبت آن در تاریخ ورزش کشور موانع سخت و زیادی پشت سر گذاشته شد آنهم توسط کسانی که ماه های زیادی را در تعطیلی ملی و باشگاهی به سر بردند و تاوان آن که خروج از رنگینگ جهانی بود را هم پس دادند. با این حال با تمام ناملایمتی ها و انتقادهایی که حتی تا بعد از سفرشان به محل مسابقات ادامه داشت، ساختند تا در ازبکستان مجوز حضور در جام ملت های آسیا را بگیرند.

تیم ملی فوتبال بانوان در دیداری که حکم مرگ و زندگی داشت آنهم در ضربات پنالتی که به معنای واقعی فوتبالیست های ایرانی را لبه تیغ قرار می دهد، تاریخ ساز شدند.

این تاریخ سازی تیم ملی فوتبال بانوان البته در ادامه «موفقیت های ورزشیِ زنانه» هفته قبل به دست آمد. هفته ای که در آن هندبال هم توسط تیم ملی بانوان خود صاحب سهمیه شد آنهم از جنس جهانی؛ اتفاقی که تا پیش از این تاریخ هندبال ایران به خود ندیده بود و حالا هم در شرایطی شاهد آن شد که این روزها کمتر توجهی به هندبال آنهم در بخش بانوان می شود.

تیم ملی هندبال بانوان در حالی برای نخستین بار در تاریخ ورزش های گروهی و توپی بانوان به سهمیه جهانی دست یافت که بدون هیاهوی حتی رسانه ای به مسابقات قهرمانی آسیا در .... اعزام شد و ثابت کرد بدون بریز و بپاش های میلیاردی مسیر درستی را برای حرکت رو به جلو انتخاب کرده و بدون لغزش آن را طی کرده تا به امروز و رسیدن به اولین مقصد.

جاودانگی و تاریخ سازی این روزهای ورزش بانوان اما محدود به ورزش های تیمی نیست چرا که در سنگنوردی هم چهره جوانی مثل الناز رکابی هفته گذشته توانست با کسب مدال جهانی خودی نشان دهد. مدالی که جایش تا همین چند روز پیش در ورزش و کلکسیون افتخارات فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی خالی بود اما حالا خودنمایی قابل ستایش در میان دیگر نشان های افتخار این فدراسیون و ورزشکارانش خواهد داشت.

البته اگر بخواهیم سر نخ این موفقیت های متوالی را دقیق تر و درست تر به دست بگیریم باید به حدود یک ماه عقب تر برگردیم؛ به توکیو زمانی که میزبان بازی های پارالمپیک بود و شاهد هت تریک زهرا نعمتی در قهرمانی تیروکمان، کسب اولین مدال طلای تاریخ ورزش بانوان ایران در بخش دوومیدانی پارالمپیک توسط هاشمیه متقیان و دومین طلای متولی ساره جوانمردی در تیراندازی.

خلاصه اینکه در روزگاری که ورزش ایران در بخش مردان رونق زیادی ندارد و روشنایی آن به سوسو افتاده، برق این واقعیت که ورزش بانوان راه خود را پیدا کرده خیلی خوب به چشم آمد طوریکه نمی توان آن را منکر شد یا نادیده گرفت.

ورزش بانوان بی توجه به بی توجهی ها، کم مهری ها، فشارها، قلدری ها و حتی کم پولی ها خود را در امتداد راهی قرار داد که سر راست و بدون سنگ و کلوخ نبود اما با صبوری آن را اینگونه طی کرد که حالا تاریخ سازی‌ها و اولین هایش را به رخ می کشد.

در هر صورت اینکه اگر ورزش ایران و قوانینش با بانوان نساخت، بانوان با آن ساختند و نتیجه هم این شد که امروز بدون دریافتی هایی با تعداد صفرهای بالا یا بهره مندی از تلویزیون و دیده شدن در قاب آن در حال پیشروی هستند. آنها می دانند به کجا باید برسند و چگونه اگر کمتر چوب لای چرخشان برود.

کد خبر 5313550 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: ورزش بانوان تیم ملی فوتبال بانوان ایران تیم ملی هندبال بانوان ایران جام جهانی سنگ نوردی الناز رکابی جام ملتهای آسیا تیم فوتبال استقلال تهران تیم ملی فوتسال ایران فوتبال جام جهانی فوتسال فوتسال جام جهانی 2021 فوتسال فرهاد مجیدی لیگ برتر فوتبال ایران کشتی آزاد تیم فوتبال پرسپولیس والیبال تیم ملی فوتبال ایران هندبال مهدی طارمی ورزش بانوان تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو مهم‌ترین برنامه‌های این فدراسیون در سال جاری را تشریح کرد و از هزینه ۱۰۰ میلیون دلاری قطر برای میزبانی مسابقات قهرمانی جهان، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن رضوانی در مورد مهم‌ترین برنامه‌های فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در سال جاری، اظهار کرد: کسب سهمیه در رشته شنا به منظور حضور در المپیک پاریس مهم‌ترین دغدغه فدراسیون شنا تا آغاز المپیک است و امیدوار هستیم بتوانیم حداقل یک سهمیه کسب کنیم که افتخاری بسیار بزرگ برای کشور در این رشته به شمار می‌رود.

وی افزود: سامیار عبدلی در آلمان کار خود را دنبال می‌کنم و مهرشاد افقری و بنیامین قره‌حسنلو برای یک اردوی سه هفته‌ای به ترکیه اعزام شده‌اند و زیر نظر جان اونسوی فعالیت خواهند کرد. حدود دو ماه است که مهرشاد افقری زیر نظر مربیان خود یعنی دیلانچیان و اونسوی کار خود را دنبال می‌کند.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با بیان این که کسب سهمیه المپیک بسیار سخت است و امیدوار هستیم که بتوانیم سهمیه کسب کنیم، تاکید کرد: اگر این اتفاق رخ دهد، حضور نماینده ایران از طریق وایلدکارت منتفی می‌شود.

رضوانی در مورد رشته واترپلو نیز عنوان کرد: در سال جاری مسابقات قهرمانی جهان را در آرژانتین خواهیم داشت و با تیم‌های چین و کانادا هم گروه شده‌ایم. چینی‌ها را در مسابقات قهرمانی آسیا شکست دادیم و آن‌ها به دنبال انتقام هستند و تیم‌ملی واترپلو جوانان کانادا هم تیم خوبی است.

وی ادامه داد: در رده بزرگسالان مسابقات باشگاه‌های آسیا را در آذر خواهیم داشت و در سال ۲۰۲۵ نیز مسابقات انتخابی قهرمانی جهان برگزار می‌شود که امیدوار به حضور موفق تیم ملی واترپلو ایران در این مسابقات هستیم.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به این که تیم شیرجه نیز در قالب باشگاهی در مسابقات روسیه حضور خواهد یافت، خاطرنشان کرد: در رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو نیز در سال جاری مسابقات باشگاهی را به صورت لیگ خواهیم داشت.

رضوانی خاطرنشان کرد: همچنین دو هفته دیگر یک مدرس داوری از فدراسیون جهانی به ایران خواهد آمد تا شاهد توسعه در بخش آموزش قوانین داوری باشیم.

وی با تاکید بر این که رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو متفاوت از سایر رشته‌های ورزشی هستند و باید رده‌های سنی را با برنامه‌ریزی دقیق پیش‌برد، گفت: در رشته ورزش‌های آبی باید پله‌پله پیش برویم و به طور مثال تیم‌هایی نظیر سنگاپور و تایلند در رشته واترپلو برنامه‌ریزی بسیار خوبی داشته‌اند و طی چند سال آینده ثمره این برنامه‌ریزی را خواهند داشت.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به این که طبق اعلام رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی قطر این کشور به منظور میزبانی از مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی جهان در دوحه بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است، گفت: نزدیک به ۶۰۰۰ ورزشکار در این مسابقات شرکت کرده بود و حتی قطر در حوزه ورزش‌های آبی سرمایه‌گذاری بسیار مطلوبی داشته است.

رضوانی در مورد کسب کرسی هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان و هم‌چنین ابقای فرید فتاحیان به عنوان مدیر اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا، اظهار کرد: کسب کرسی هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان اتفاقی بزرگ و کم سابقه برای ورزش کشور بود و می‌تواند با دستاوردهای بزرگی برای ورزش‌های آبی ایران همراه باشد و امیدوار هستیم بتوانیم کارگشا باشیم و به ورزش ایران خدمت کنیم.

وی ادامه داد: مدیریت اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا نیز سمت بسیار مهمی برای ورزش‌های آبی ایران به شمار می‌رود و به زودی کمیته‌های مختلف فدراسیون ورزش‌های آبی جهان تشکیل می‌شود و امیدواریم شاهد حضور ایرانی‌ها در این کمیته‌ها باشیم.

منبع: ایسنا

کد خبر 751644

دیگر خبرها

  • سخنان رئیس‌جمهور امیدوارکننده بود
  • صحبت‌های رئیس جمهور امیدوارکننده بود
  • اسناد ملی و میراث مکتوب، مهر تاییدی بر شناسنامه هویت و تاریخ یک ملت
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • تاج: دولت به دنبال "ورزش قوی برای ایران قوی" است/ حضور بانوان در ورزشگاه‌ها ضابطه‌مند می‌شود
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • تاج: ورود بانوان به ورزشگاه اصلا منع نمی‌شود
  • وعده مهدی تاج؛ از فصل آینده هر تماشاگر با کد ملی روی صندلی خودش می نشیند!