Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه متاسفانه در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری با اعتبار چند ۱۰ میلیاردی به اسم تاریخ شفاهی، تاریخ سازی می‌کند، گفت: نفوذ در سطح تصمیم‌گیران دولت دیده می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 21 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده درخواست کننده تحقیق و تفحص از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و فعالیت‌ها و عملکرد آن مرکز و نیز عملکرد وزارت امور خارجه در حفظ اطلاعات محرمانه کشور اظهار داشت: این تحقیق و تفحص از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری مشمول از سال 92 تاکنون می‌شود تا مشخص شود در این تاریکخانه چه اتفاقی افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری باید مسائل راهبردی همچون مسائل اقتصادی، معیشت و خنثی سازی و بی‌اثر کردن تحریم‌ها  مورد بررسی قرار گیرد اما شاهد هستیم مسائل دیگری در اولویت هستند.

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: به نظر می‌رسد پروژه‌‌ای که آنجا اتفاق افتاده علیه امنیت کشور بوده است اما مجلس نسبت به همه مسائل کشور حساس است و مسئله امنیت از اهمیت ویژه‌ای برای نمایندگان برخوردار است لذا در این تحقیق و تفحص باید مشخص شود اعتبار چند 10 میلیاردی که به این مرکز اختصاص داده شده، در اختیار چه کسانی قرار گرفته است؟ آیا مردم راضی هستند بیت‌المال در اختیار افرادی قرار گیرد که علیه مردم رفتار می‌کنند؟ 

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: معتقدیم که نفوذ که بارها و بارها به خصوص در سال 94 که مقام معظم رهبری درباره آن هشدار داد در سطح تصمیم‌سازان کشور دیده می‌شود و با تحقیق و تفحص ابعاد آن بیشتر مشخص خواهد شد. بین افرادی که در تهیه، تدوین و اجرای برگزاری حدود 26 مصاحبه (قرار بوده 30 مصاحبه انجام شود) نقش داشته‌اند و شرکت‌کرده‌اند و باید بررسی کنیم از بین معاونین ریاست جمهوری و وزرایی که شرکت کرده‌اند مطالب آنها از چه جنسی بوده و مبادا تاریخ مجددا در این رابطه تکرار شود.

عضو هیأت رئیسه مجلس اضافه کرد: همچنین باید بررسی شود افرادی که سوء سابقه امنیتی داشته و سابقه بازداشت داشته‌اند در این پروژه چه می‌کردند؟ چرا در این مصاحبه آنها تعزیه‌گردان کار بودند؟ لذا باید ابعاد این مسائل بررسی شود، همچنین باید بررسی کنیم چرا در این تحقیق و تفحص به جای تاریخ‌نگاری، تاریخ‌سازی صورت گرفته است هر چند روزی این مسائل روشن خواهد شد.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: زمانی که ما نمایندگان دولت را ملزم کنیم تمامی مذاکرات مربوط به برجام و غیربرجام را در طول این 8 سال منتشر کند و شفاف‌سازی شود، از طرفی رایزنی‌ها و اقدامات دیپلماسی که سردار دل‌ها، شهید سلیمانی انجام داده، منتشر شود، مشخص می‌شود مردترین مرد میدان دیپلماسی نیز شهید سلیمانی برای کشور بوده است و مشخص می‌شود این افراد چگونه در مقابل با آنهایی که مذاکره می‌کردند، موضع‌گیری داشتند و این‌ها فقط با شفاف‌سازی مشخص خواهد شد و در ادامه مشخص خواهد شد حتی افرادی که در بحث دیپلماسی با نوع مذاکراتی که به صورت غیرقدرتمندانه انجام شد، الفبای دیپلماسی را هم نمی‌دانستند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: باید تحقیق کنیم به جز مطالبی که از وزیر امور خارجه منتشر شده اگر مطالب دیگری هم وجود دارد، دارای چه جهت و مسیری هستند، همچنین باید بررسی کنیم چه کسانی نفوذ کرده‌اند و زمینه نفوذ را فراهم کرده‌اند. همچنین باید تحقیق کنیم حلقه شمس کجای این پروژه قرار دارد. همچنین باید مشخص کنیم چگونه این مطالب دست به دست شده و به دست رسانه‌های بیگانه رسیده، همچنین وضعیت دوتابعیتی‌ها در این مسئله نیاز به بررسی دارد.

وی با بیان اینکه این مرکز در وارد شدن خسارت محض به کشور چه مقدار راهبرد و جهت‌دهی داشته است، گفت: باید بررسی شود به چه دلیل با نهادهای امنیتی هماهنگی نکرده‌اند و دستگاه‌های امنیتی باید به مردم گزارش دهند آیا با آنها هماهنگی لازم انجام شده بوده یا نه و باید روشن شود چرا به تذکر یکی از دستگاه‌های امنیتی که گفت این کار را نکنید، توجه نکردند.

عضو هیأت رئیسه مجلس ادامه داد: باید روشن شود دلیل این همه حسادت به مردان مرد در این مصاحبه چه دلیلی دارد، مگر جز این بوده است که این عزیزان همچون سردار دل‌ها جان خود را برای دفاع از وطن و جلوگیری از حمله داعش تقدیم کرده‌اند و آیا باید گفته شود که ما ناراحتیم که مردم ایران این همه تجلیل از سردار دل‌ها کرده‌اند.

وی از قوه قضائیه که در جریان این ماجرا 20 نفر را ممنوع‌الخروج کرده است قدردانی کرد. 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس سیاسی حسینعلی حاجی دلیگانی مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری تحقیق و تفحص باید بررسی رئیسه مجلس خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۱۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه ایسنا نوشته است، متن اطلاعیه کاندیداهای مرحله دوم ائتلاف انتخاباتی امناء به شرح ذیل است:

«مردم شریف و انقلابی تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»

با سپاس بی‌کران از حضور آگاهانه شما عزیزان در مرحله اول انتخابات و خلق حماسه‌ای دیگر، اینک و در آستانه دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی، ما امضا کنندگان ذیل به عنوان کاندیداهای انتخابات دور دوم ائتلاف اُمناء اعلام می‌داریم که بر عهدمان با شما پایبندیم و چنانچه با رأی شما عزیزان به مجلس شورای اسلامی راه یابیم، ضمن پیگیری مجدانه و خستگی ناپذیر مشکلات تهران بزرگ، تلاش خواهیم کرد تا شعار تغییر به نفع مردم را جامه عمل بپوشانیم و برای اصلاح وضعیت اقتصادی و فرهنگی، تمام تلاشمان را به کار بگیریم.

بنابر این همانطور که در دور اول انتخابات بدون لکنت از لزوم تغییر و تحول در ساختار و مدیریت مجلس آینده سخن گفتیم، در دور دوم انتخابات هم با صدای بلند اعلام می‌کنیم که حضورمان در لیست‌های انتخاباتی دیگر به معنای پذیرش هیچ شرطی در خصوص استمرار مدیریت فعلی نیست و مطابق خواست صریح مردم، حتما در مجلس آینده برای تحقق این موضوع تلاش خواهیم کرد.

۱- سید نظام الدین موسوی (کد انتخاباتی: ۵۶)

۲-احمد نادری (کد انتخاباتی: ۵۷)

۳- ابراهیم عزیزی (کد انتخاباتی:۴۶)

۴-پیمان فلسفی (کد انتخاباتی: ۴۸)

۵-سمیه رفیعی (کد انتخاباتی:۳۴)

۶-ابوالفضل ظهره وند (کد انتخاباتی:۴۵)

۷-محمد سراج (کد انتخاباتی:۳۷)

۸-ابوالقاسم جراره (کد انتخاباتی:۲۷)

۹-زینب قیصری (کد انتخاباتی:۵۱)

۱۰-ریحانه اخلاقی (کد انتخاباتی:۲۳)

۱۱-صالح اسکندری (کد انتخاباتی: ۲۴)

۱۲-سید مرتضی محمودی (کد انتخاباتی: ۵۴)

۱۳-بیژن نوباوه وطن (کد انتخاباتی:۵۹)

۱۴-حسین صمصامی (کد انتخاباتی: ۴۱)

۱۵-مجتبی رحماندوست (کد انتخاباتی: ۳۱)

۱۶-مهدی شریفیان (کد انتخاباتی: ۳۹)»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904433

دیگر خبرها

  • مسئولین پاسخگو باید نتیجه کارها را به مردم گزارش دهند
  • خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد